Online könyvelés
 
Főoldal Könyvelés Könyvvizsgálat Vállalatirányítás, pénzügyi tanácsadás Számviteli outsourcing Kapcsolat
Könyvelési csomagokKönyvelési csomagok
Könyvelő váltásKönyvelő váltás
Könyvelési díj kalkulátorKönyvelési díj kalkulátor
A név, email és az ellenőrző kód mezők kitöltése kötelező!
AKIRE PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ KFT.

Könyvelés

Cégünk, az AKIRE Pénzügyi Tanácsadó Kft., közel 15 esztendeje van jelen a számviteli, pénzügyi piacon.

A könyvelés cégünk egyik legfontosabb üzletága, ezt a szolgáltatást már a cégindulás óta nyújtjuk ügyfeleinknek.
1996 óta sokat változott ez a terület, a még mindig meghatározó hagyományos könyvelés mellett, ügyfeleink között egyre népszerűbbek az online könyvelési megoldások.

Szakmai kompetencia

Munkatársaink multinacionális és pénzügyi nagyvállalatoknál szereztek szakmai tapasztalatot, amely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a könyvelési munkafolyamatokba is a legújabb fejlesztéseket vezethetünk be.

Proaktivitás, teljes körű szolgáltatás

A könyvelés nálunk nem csupán a pénzügyi, számviteli folyamatok rögzítését és kimutatások készítését jelenti, könyvelésünk hívószava a poraktivitás és a komplexitás. Folyamatosan követjük ügyfeleink üzletmenetét, adó, pénzügyi és vállalatirányítási tanácsadással segítjük őket a megfelelő üzleti döntések meghozatalában.

Szolgáltatáscsomagok

A könyvelési piacon gyakran nehéz átlátni az egyes szolgáltatók kínálatát, ezért a könnyebb eligazodás és a teljes körűség céljából szolgáltatáscsomagokat, köztük, könyvelési csomagokat hoztunk létre.

Ügyfeleink 5 csomag közül választhatnak. A könnyű eligazodást segítik a termékelnevezések, hiszen a csomagnevekben található számok az éves millió Ft bevételt jelzik, illetve tartalmazzák a csomagban foglalt szolgáltatásokat is:

Valamennyi csomag tartalmaz térítésmentes bónuszelemeket.

Díjkalkulátor, egyedi ajánlat:

Könyvelési díj kalkulátorunk segítségével pillanatok alatt megtekinthetik konkrét ajánlatunkat, ugyanakkor lehetőség van egyedi ajánlatkérésre is.


Könyvelési díj kalkulátor

Könyvelési díj kalkulátorunk segítségével pillanatok alatt megtudhatja konkrét ajánlatunkat, ugyanakkor lehetőség van egyedi ajánlatkérésre is.
Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat!

Áfa bevallás:
Alkalmazottak száma:
Éves árbevétel: millió Ft

Hírek

Újabb ágazatokra terjesztik ki az online pénztárgépek használatát 2016. szeptember 30-tól.

2016. szeptember 30-ától és 2017. január 1-jétől a kormány további ágazatokra terjeszti ki az online pénztárgépek használatának kötelezettségét. Kiemeltem felhívjuk figyelmüket az Üzlet definíciójára, amely jelentősen befolyásolja a nyugtaadási kötelezett

részletek >>EKAER változások 2016.08.01.

Változnak az elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer (ekáer) szabályai 2016 augusztus 1-től: amennyiben a szállítóeszköz és a rakomány súlya meghaladja a 3,5 tonnát, ekáerszámot kell kérni, valamint a hatósági zárak eltávolítása esetén bírságot

részletek >>Deviza árfolyamok
MNB árfolyam alapján
AKIRE PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ KFT. 1078 Budapest, Marek József utca 28. III/24. Tel/Fax: +36/1-413-6377, E-mail: akire@akire.hu