Online könyvelés
 
Főoldal Könyvelés Könyvvizsgálat Vállalatirányítás, pénzügyi tanácsadás Számviteli outsourcing Kapcsolat
Teljes körű számviteli kiszervezésTeljes körű számviteli kiszervezés
Számviteli kiszervezés ügyfélmenedzserrelSzámviteli kiszervezés ügyfélmenedzserrel
Bérszámfejtési és munkaügyi kiszervezésBérszámfejtési és munkaügyi kiszervezés


könyvelési csomag


Számlázó- és Házipénztár Program egyszerűen!

Számviteli outsourcing

A számviteli kiszervezés vagy outsourcing a vállalatok költségcsökkentésének egyik legfontosabb eszköze, hiszen az alaptevékenységhez nem közvetlenül kapcsolódó számviteli terület kiszervezésével a számviteli költségek akár 40-50%-kal is csökkenthetőek.

Azon túl, hogy az outsourcing szolgáltatásnak köszönhetően a költségek jól tervezhetővé és ellenőrizhetővé válnak, számos további előnye van a kiszervezésnek.

A legfontosabb, hogy megbízóink számára a szükséges szakértelmet, komplex tudást biztosítjuk magasan képzett bérszámfejtési, munkaügyi, adó, TB szakembergárdával, kihelyezett ügyfélmenedzser munkatárssal.

Szolgáltatásunk keretében nemcsak az adminisztratív munkát vállaljuk át megbízóinktól, hanem senior tudású pénzügyi vezetőket, pénzügyi vezetői know-how-t is "kölcsönözhetnek" ügyfeleink.

Biztosítjuk a teljes informatikai infrastrukturát, teljes körű adatvédelmet, és felelősségvállalást, szoftver követést, a digitális archiválást és af folyamatos rendelkezésre állást.

Az ügyfél számára cégünkkel kötött outsourcing együttműködés nagy biztonságot nyújtó, professzionális számviteli szolgáltatás és támogatás. Cégünk sikere abban rejlik, hogy tudásunkkal és erőforrásunkkal az ügyvezetők, tulajdonosok részére a munkájukhoz, döntéseikhez szükséges információt megfelelő időben biztosítjuk. Célunk, hogy Ügyfeleink még inkább stratégiai üzleti céljaik megvalósítására összpontosíthatnak, amíg mi a háttérből támogatást nyújtunk üzleti tevékenységeik elvégzéséhez.

Minden esetben egyedileg alakítjuk ki a szolgáltatás konkrét tartalmát és árazását, de a könnyebb áttekinthetőség érdekében szolgáltatáscsomagokat is kialakítottunk.

Számviteli outsourcing csomagok:

1. Teljes számviteli kiszervezés csomag - 200 000–250 000 Ft+Áfa/hó

A számviteli tevékenység teljes körű kiszervezése (A számviteli tevékenység nem a megrendelő cégben, külsős munkatársakkal történik.)2. Számviteli kiszervezés + ügyfélmenedzser csomag -
250 000–300 000 Ft+Áfa/hó

A számviteli tevékenység teljes kiszervezése, ugyanakkor a kapcsolattartás és az információáramlás folyamatossága érdekében, a megrendelő cég központjában dolgozó ügyfélmenedzser munkatársat is biztosítunk.

Számviteli kiszervezés


3. Bérszámfejtés + HR csomag

Teljes körű bérszámfejtési és munkaügyi feladatok ellátását vállaljuk:
  • Havi, hóközi bérszámfejtés,
  • Kilépő, belépő dolgozókkal kapcsolatos teljes ügyintézés (APEH adatlapok elkészítése),
  • Társadalombiztosítási kifizetések elbírálása, számfejtése, valamint a hozzájuk kapcsolódó adatszolgáltatások elkészítése,
  • TB és munkaügyi statisztikák elkészítése,
  • Cafeteria tanácsadás,
  • Bérrel kapcsolatos havi járulék és adófizetési kötelezettség megállapítása (átutalási lista),
  • Bérrel kapcsolatos havi járulék és adófizetési kötelezettség bevallása (elektronikus adatszolgáltatás),
  • Éves NYENYI és kontroll adatszolgáltatások elkészítése,
  • Igazolások kiadása (jövedelem, munkaviszony)

Bérszámfejtési + HR árak (kiszervezés, vagy a szolgáltatáscsomagokban meghatározott fő utáni árak)

30 munkavállalóig: 2900Ft+Áfa/Fő/hó
31-100 m-ig: 2790Ft+Áfa/Fő/hó
101-300 m-ig: 2490Ft+Áfa/Fő/hó


Hírek

Újabb ágazatokra terjesztik ki az online pénztárgépek használatát 2016. szeptember 30-tól.

2016. szeptember 30-ától és 2017. január 1-jétől a kormány további ágazatokra terjeszti ki az online pénztárgépek használatának kötelezettségét. Kiemeltem felhívjuk figyelmüket az Üzlet definíciójára, amely jelentősen befolyásolja a nyugtaadási kötelezett

részletek >>EKAER változások 2016.08.01.

Változnak az elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer (ekáer) szabályai 2016 augusztus 1-től: amennyiben a szállítóeszköz és a rakomány súlya meghaladja a 3,5 tonnát, ekáerszámot kell kérni, valamint a hatósági zárak eltávolítása esetén bírságot

részletek >>Deviza árfolyamok
MNB árfolyam alapján
AKIRE PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ KFT. 1078 Budapest, Marek József utca 28. III/24. Tel/Fax: +36/1-413-6377, E-mail: akire@akire.hu