Online könyvelés
 
Főoldal Könyvelés Könyvvizsgálat Vállalatirányítás, pénzügyi tanácsadás Számviteli outsourcing Kapcsolat
Könyvelési csomagokKönyvelési csomagok
Könyvelő váltásKönyvelő váltás
Könyvelési díj kalkulátorKönyvelési díj kalkulátor


könyvelési csomag


Számlázó- és Házipénztár Program egyszerűen!

Könyvelés

Cégünk, az AKIRE Pénzügyi Tanácsadó Kft., közel 15 esztendeje van jelen a számviteli, pénzügyi piacon.

A könyvelés cégünk egyik legfontosabb üzletága, ezt a szolgáltatást már a cégindulás óta nyújtjuk ügyfeleinknek.
1996 óta sokat változott ez a terület, a még mindig meghatározó hagyományos könyvelés mellett, ügyfeleink között egyre népszerűbbek az online könyvelési megoldások.

Szakmai kompetencia

Munkatársaink multinacionális és pénzügyi nagyvállalatoknál szereztek szakmai tapasztalatot, amely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a könyvelési munkafolyamatokba is a legújabb fejlesztéseket vezethetünk be.

Proaktivitás, teljes körű szolgáltatás

A könyvelés nálunk nem csupán a pénzügyi, számviteli folyamatok rögzítését és kimutatások készítését jelenti, könyvelésünk hívószava a poraktivitás és a komplexitás. Folyamatosan követjük ügyfeleink üzletmenetét, adó, pénzügyi és vállalatirányítási tanácsadással segítjük őket a megfelelő üzleti döntések meghozatalában.

Szolgáltatáscsomagok

A könyvelési piacon gyakran nehéz átlátni az egyes szolgáltatók kínálatát, ezért a könnyebb eligazodás és a teljes körűség céljából szolgáltatáscsomagokat, köztük, könyvelési csomagokat hoztunk létre.

Ügyfeleink 5 csomag közül választhatnak. A könnyű eligazodást segítik a termékelnevezések, hiszen a csomagnevekben található számok az éves millió Ft bevételt jelzik, illetve tartalmazzák a csomagban foglalt szolgáltatásokat is:

Valamennyi csomag tartalmaz térítésmentes bónuszelemeket.

Díjkalkulátor, egyedi ajánlat:

Könyvelési díj kalkulátorunk segítségével pillanatok alatt megtekinthetik konkrét ajánlatunkat, ugyanakkor lehetőség van egyedi ajánlatkérésre is.


Hírek

Újabb ágazatokra terjesztik ki az online pénztárgépek használatát 2016. szeptember 30-tól.

2016. szeptember 30-ától és 2017. január 1-jétől a kormány további ágazatokra terjeszti ki az online pénztárgépek használatának kötelezettségét. Kiemeltem felhívjuk figyelmüket az Üzlet definíciójára, amely jelentősen befolyásolja a nyugtaadási kötelezett

részletek >>EKAER változások 2016.08.01.

Változnak az elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer (ekáer) szabályai 2016 augusztus 1-től: amennyiben a szállítóeszköz és a rakomány súlya meghaladja a 3,5 tonnát, ekáerszámot kell kérni, valamint a hatósági zárak eltávolítása esetén bírságot

részletek >>Deviza árfolyamok
MNB árfolyam alapján
AKIRE PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ KFT. 1078 Budapest, Marek József utca 28. III/24. Tel/Fax: +36/1-413-6377, E-mail: akire@akire.hu