Online könyvelés
 
Főoldal Könyvelés Könyvvizsgálat Vállalatirányítás, pénzügyi tanácsadás Számviteli outsourcing Kapcsolat
Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok
CéginformációCéginformáció
Szakmai kompetenciaSzakmai kompetencia
SzolgáltatáscsomagokSzolgáltatáscsomagok
Online könyvelésOnline könyvelés
TudásbázisTudásbázis
AdónaptárAdónaptár
ReferenciákReferenciák
PartnereinkPartnereink
Számlázó programSzámlázó program


könyvelési csomag


Számlázó- és Házipénztár Program egyszerűen!

Szakmai kompetencia

Cégünket kiváló, széles szakmai tapasztalattal rendelkező senior munkatársak alkotják.

TÓTH ATTILA a társaság ügyvezetője.

Kiváló irányító képesség: A Ledo Mo. Kft-nél feladata a pénzügyi, számviteli és kontrolling munkálatok irányítása, ellenőrzése, felügyelete volt.

Nemzetközi pénzügyi szemléletmód: A Ledo Mo. Kft. külföldi befektetőhöz történő eladásához szükséges folyamatok koordinálása, nemzetközi struktúra felállítása.

Jó szervezőkészség: A Messser Hungarogáz Kft. több, mint 10 dél-kelet régiójában lévő leányvállalatainak fő beruházásainak koordinálása a régióban.

Pénzügyi szoftverek ismerete = Ledo Mo. Kft-nél a feladata többek között az ERP szoftver menedzselése és fejlesztése volt.

Vezetői szemléletmód = A Ledo Mo. Kft-nél pénzügyi igazgatóként felügyelete alá tartozott a cég pénzügyi, számviteli és kontrolling feladatainak összefogása. A Messer Hungarogáz Kft-nél regionális kontrolling vezetői pozíció alatt a pénzügyi jelentések zárásai mellett beruházási riportok és azok elkészítése is feladata volt.

Alkalmazkodó, beilleszkedő képesség: Regionális vezetőként nemzetközi projektek keretében összesen 18 hónapot töltött külföldön, Ausztriában, Finnországban és Bosnia-Herzegovinában, ahol feladatai közé tartozott a nemzetközi pénzügyi feladatok ellátása és kontrolling koordinációja.

Proaktív: pénzügyi igazgatóként fontos a proaktivitás a mindennapi munka hatékony végzéséhez.

Kiváló elemző készség: A Messer Hungarogáz Kft-nél regionális kontrolling vezetői pozíció alatt a pénzügyi jelentések zárásai mellett beruházási riportok, elemzések és azok elkészítése is feladata volt. További kompetenciák:
 • Problémamegoldó készség
 • Projektszemlélet
 • Széleskörű, professzionális informatikai ismeretek
 • Csapatszellem
 • Megfigyelőképesség


TÓTH FERENC a társaság ügyvezetője.

vezetői szemléletmód: A Hamilton International Tőzsdeügynökség Rt. gazdasági igazgatójaként vezette a gazdasági osztály munkatársait.

kiváló irányító képesség: főkönyvelőként feladata volt a könyvelők munkájának összefogása.

a tőzsde ismerete, gazdasági folyamatok naprakész tudása: A Hamilton International Tőzsdeügynökségnél napi szinten kellett követnie a tőzsde alakulását, a gazdasági folyamatokat.

Pénzügyi felelősség: Gazdasági vezetőként felelősséget vállalt döntéseiért.

További kompetenciák:
 • Integrált vállalat irányítási rendszer ismerete
 • Analitikus szemléletmód
 • Probléma megoldó képesség:
 • Jó szervezőkészség
 • Elemzőképesség
 • Üzleti szemlélet


DR. TÓTH FERENCNÉ

Nemzetközi adófolyamatok átlátása: szakmai képesítésként nemzetközi adótanácsadói képesítést szerzett. Több, mint 15 éve a pályán az adófolyamatokat könnyedén átlátja, értelmezi.

Jó vezető és irányító: A Magyar Befektetési és Vagyonkezelő Rt-nél főkönyvelőként a könyvelő munkatársak munkáit összefogta, korábban is szintén vezetői pozícióban koordinálta a munkatársak munkáit.

Céges pénzügyi és számviteli integrált rendszerek ismerete: Szintén a Magyar Befektetési és Vagyonkezelő Rt-nél a pénzügyi és számviteli integrált rendszer kialakításában részt vett.

Pénzügyi folyamatok átlátása, analitikus szemléletmód: nem csak hazai, de nemzetközi könyvvizsgálói munkákban is részt vett.

Jó kommunikációs készség: Adótanácsadóként fontos az ügyfelekkel való kommunikáció, előadóként pedig fontos a szabatosság a kommunikációban.

Rendszerszemlélet: Okleveles-, Okleveles Könyvvizsgáló pénzintézeti, valamint okleveles könyvvizsgáló költségvetési minősítéssel rendelkező tudással, rendszerben és struktúrában is átlátja a vállalatok pénzügyi munkafolyamatait. További kompetenciák

 • Meggyőzés képesség
 • Kapcsolat építés
 • Elemző készség


DR. TÓTH FERENC

Jó kommunikációs készség: Pontosan meg tudja érteni magát ügyfeleivel, és pontosan megérti ügyfeleit.

Kooperáció: Együttműködés képessége révén ügyfelét precízen, megbízhatóan, szakmailag felkészülten képviseli.

Szakértelem: Egyéni ügyvédként már több mint 30 éve van a pályán, számos ügyben pert nyerve.

Problémamegoldó képesség: Egyéni ügyvédként fontos, hogy adott szituációt, ügyet átlássa és kiváló problémamegoldó képességének tudatában minél hamarabb megtalálja a megoldást rá. További kompetenciák:

 • Megbízhatóság
 • Precizitás
 • Kimagasló szakmai hozzáértés
 • Önállóság

Hírek

Újabb ágazatokra terjesztik ki az online pénztárgépek használatát 2016. szeptember 30-tól.

2016. szeptember 30-ától és 2017. január 1-jétől a kormány további ágazatokra terjeszti ki az online pénztárgépek használatának kötelezettségét. Kiemeltem felhívjuk figyelmüket az Üzlet definíciójára, amely jelentősen befolyásolja a nyugtaadási kötelezett

részletek >>EKAER változások 2016.08.01.

Változnak az elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer (ekáer) szabályai 2016 augusztus 1-től: amennyiben a szállítóeszköz és a rakomány súlya meghaladja a 3,5 tonnát, ekáerszámot kell kérni, valamint a hatósági zárak eltávolítása esetén bírságot

részletek >>Deviza árfolyamok
MNB árfolyam alapján
AKIRE PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ KFT. 1078 Budapest, Marek József utca 28. III/24. Tel/Fax: +36/1-413-6377, E-mail: akire@akire.hu
Szakmai kompetencia