Online könyvelés
 
Főoldal Könyvelés Könyvvizsgálat Vállalatirányítás, pénzügyi tanácsadás Számviteli outsourcing Kapcsolat
Kiemelt ajánlatokKiemelt ajánlatok
CéginformációCéginformáció
Szakmai kompetenciaSzakmai kompetencia
SzolgáltatáscsomagokSzolgáltatáscsomagok
Online könyvelésOnline könyvelés
TudásbázisTudásbázis
AdónaptárAdónaptár
ReferenciákReferenciák
PartnereinkPartnereink
Számlázó programSzámlázó program


könyvelési csomag


Számlázó- és Házipénztár Program egyszerűen!

Referenciák

Spotless Hungary Kft.

Számviteli kiszervezés + ügyfélmenedzser csomag

"2008 nyarán úgy határoztunk, hogy könyvelő céget váltunk, mert az akkori könyvelő partner cégünkkel a gyakori fluktuáció miatt nem voltunk megelégedve. Hiányoltuk a proaktív hozzáállást, amelyet az Akire Kft-nél az első perctől tapasztalunk, ráadásul munkatársaik magas szintű szakmai kompetenciával rendelkeznek. Akkoriban olyan pénzügyi tanácsadó céget kerestünk, amely a lehető leggyorsabban át tudta venni cégünket a régi könyvelő cégtől, és az átadás-átvételt zökkenőmentesen megoldotta.

További fontos szempont volt az új könyvelő iroda kiválasztásánál, hogy profilja között szerepeljen az Outsourcing, azaz a Számviteli kiszervezés szolgáltatás. Az Akire Kft. egyik könyvelője a Spotless Hungary Kft. elsődleges kapcsolattartója, azaz tőle gyors „online információt” kapunk a napi számviteli kérdésekben. Az elsődleges kapcsolattartón túl egyéb összetett kérdésekben a cég többi munkatársával konzultálhatunk.

A „Kiszervezés + ügyfélmenedzser csomag” szolgáltatásukat igénybe véve cégünk még spórol is, hiszen azáltal, hogy a kapcsolattartó az Akire Kft. munkatársa így minden felmerülő kérdésre gyorsan megkapjuk a választ az Akire központjából, az idő pedig pénz, fontos tehát a gyorsaság.

Az Akire Kft-ről elmondható, hogy munkájukat mindig precízen és megbízhatóan látják el. Ez a hozzáállás beleillik üzleti missziónkba, hiszen értékeink közt valljuk: „Stratégiánk középpontjában a gyors reagálás áll. Sikereink kulcsa a döntések gyors végrehajtásában és a rugalmasságában rejlik”. Az Akire Kft. ehhez mérten magas színvonalon látja el a cégünkkel kapcsolatos könyvelési feladatokat, legyen akár aktuálisan felmerülő, rögtön megoldandó kérdésről szó. Proaktív, rugalmas, gyors és megbízható munkájuknak köszönhetően a mai napig sikeres együttműködés jellemzi a két cég kapcsolatát. Bátran ajánlom minden vállalkozásnak!"

Novai Éva
pénzügyi vezető
Spotless Hungary Kft.


Fakro Magyarország Kft.

Medium600 online könyvelési, adó, bér és vállalatirányítási csomag

"Cégünk 2001-ben alakult Lengyelországban, dinamikus fejlődésünknek köszönhetően vezető pozíciót töltünk be a tetőtéri ablakok gyártásában. Mára a világ második, kb. 15%-os globális piaci részesedéssel rendelkezünk. Különböző országokban - közöttük Magyarországon is - összesen 12 képviseletet működtetünk. Magyarországi alakulásunk (2000) óta állunk kapcsolatban az Akire Kft-vel. Fentieket azért volt fontos megemlítenem, mert cégünk volumenitását figyelembe véve kellett olyan tapasztalt könyvelő gárdát felsorakoztatni magunk mögött, ahol minimális követelmény volt az angol nyelven való kommunikáció, illetve számunkra fontos volt a magas színvonalú szakmai hozzáértés.

Az Akire Kft. 10 éve segíti cégünk működését. Új Medium600 szolgáltatásuk bevezetése révén még professzionálisabb lett szolgáltatásuk, valamint leegyszerűsödtek a folyamatok a két cég között. Medium600 szolgáltatásuk révén cégünk könyvelését, a főkönyvi kivonatot, a mérleget illetve a beszámolót online formában készítik el és juttatják el részünkre. A havi tulajdonosi riport is mindig lehetővé teszi számunkra, hogy pontosan átlássuk cégünk pénzügyi helyzetét.

Az Akire Kft-re mindig számíthatunk, partnerek mindenben, gyors megoldó készségük, szakmai elhivatottságuknak köszönhető odaadó munkájukat ezúton is szeretném megköszönni és tiszta szívvel ajánlani más cégeknek is!"

Fullár Marek
ügyvezető igazgató
Fakro Magyarország Kft.


ISTRIA '94 TOURS Kft.

Medium300 könyvelési, adó, bér és vállalatirányítási csomag

"Az Akire Kft-vel már 10 éve nagy sikerrel dolgozunk együtt. Kapcsolattartóm Tóth Attila. Az Istria '94 Tours Kft. folyamatosan bővíti szolgáltatásait, a lehető legjobb minőséget kínálja utazóinak. Fontos, hogy a könyvelés is precízen, pontosan folyjon a cégnél, mindig átlássák cégünknél bekövetkezett aktuális változásokat. Az Akire Kft. szolgáltatás csomagjai közül számunkra a legideálisabb a Medium300 könyvelési csomag, amely nagyban megkönnyíti cégünk pénzügyi folyamatait. Egyet emelnék ki, ez a vállalatirányításhoz kapcsolódó szolgáltatásuk a Medium 300 csomagon belül, mellyel nem csak a havi ill. negyedéves jelentésekkel segítik munkámat, hanem segítenek egy-egy adójogszabály értelmezésében is, gyakorlati példákkal bemutatva. A számviteli, pénzügyi tervezési kérdésekben telefonon is állnak rendelkezésemre. Egy átlátható, értelmezhető rendszert biztosítva ezzel mindenki számára.

Örülök, hogy egy olyan könyvelő cég áll rendelkezésünkre, akik törekednek az innovatív, megoldásokra, ezáltal egyszerűbb, még áttekinthetőbb lett cégünk pénzügyi folyamatai."

Straub Anikó
ügyvezető igazgató
ISTRIA '94 TOURS Kft.


Kapcsolódó témák:
Kiemelt ajánlataink

Hírek

Újabb ágazatokra terjesztik ki az online pénztárgépek használatát 2016. szeptember 30-tól.

2016. szeptember 30-ától és 2017. január 1-jétől a kormány további ágazatokra terjeszti ki az online pénztárgépek használatának kötelezettségét. Kiemeltem felhívjuk figyelmüket az Üzlet definíciójára, amely jelentősen befolyásolja a nyugtaadási kötelezett

részletek >>EKAER változások 2016.08.01.

Változnak az elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer (ekáer) szabályai 2016 augusztus 1-től: amennyiben a szállítóeszköz és a rakomány súlya meghaladja a 3,5 tonnát, ekáerszámot kell kérni, valamint a hatósági zárak eltávolítása esetén bírságot

részletek >>Deviza árfolyamok
MNB árfolyam alapján
AKIRE PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ KFT. 1078 Budapest, Marek József utca 28. III/24. Tel/Fax: +36/1-413-6377, E-mail: akire@akire.hu
Referenciák